Промоутер назвав наступного суперника для переможця бою Хейні - Ломаченко

Боб Арум уже будує плани щодо організації поєдинку для новачка легкого дивізіону.
2023 г., 17 лютого, 20:32
Боб Арум / Getty Images
Боб Арум / Getty Images

Промоутер Боб Арум розповів, із ким би хотів звести в ринзі переможця бою між абсолютним чемпіоном легкої вагової категорії Девіном Хейні та Василем Ломаченком.

За його словами, він хоче влаштувати поєдинок проти колишнього володаря титулів WBO та WBC у другій напівлегкій вазі Шакура Стівенсона, який нещодавно піднявся у легкий дивізіон.

Читайте також: "Пішов на спад": Стівенсон назвав фаворита бою Ломаченко - Хейні

"Ви знаєте моє ставлення до Шакура Стівенсона. Він входить до списку найкращих боксерів сучасності. Отже, якщо Шакур переможе японця, а це буде дуже важкий бій, то ми плануємо звести його з переможцем поєдинку Хейні - Ломаченко. Це ще одне масштабне протистояння.

Так, наш план у тому, щоби він побився з переможцем цього поєдинку. Якщо Хейні виграє, то він каже, що збирається піднятися в 140 фунтів. У такому разі Шакур боротиметься за вакантний титул. Якщо переможе Ломаченко, то ми побачимо бій між ним та Стівенсоном. Особисто я готовий заплатити будь-які гроші, щоб побачити їхнє протистояння. Це справді неймовірний бій", - наводить слова Арума Boxing News 24/7.

Раніше стало відомо, коли має відбутися бій між Девіном Хейні та Василем Ломаченком.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK