"Бій та реванш": Промоутер Усика озвучив, які умови були запропоновані Ф'юрі

Представник українського боксера поділився подробицями організації поєдинку з британцем.
2023 г., 24 лютого, 22:05
Олександр Усик і Олександр Красюк / Getty Images
Олександр Усик і Олександр Красюк / Getty Images

Олександр Красюк, який представляє інтереси володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, розповів про переговори з командою чемпіона за версією WBC Тайсона Ф'юрі щодо організації бою.

За словами промоутера, британському боксеру було запропоновано домовлятися одразу про два поєдинки зі справедливим розподілом гонорарів.

"Дуже важко йдуть ці переговори, незважаючи на те, що всі хочуть організації цього бою. Весь світ чекає на бій за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі з чотирма поясами, чого ніколи не було в історії професійного боксу. Проте ми впираємося в якісь складнощі, а саме розподіл доходів.

Читайте також: Промоутер Ф'юрі поділився деталями переговорів з Усиком

Є аргументація з одного боку, що Тайсон Ф'юрі продає величезну кількість квитків на стадіони, але ми не забуваємо, що з чотирьох поєдинків, які Усик провів у Великій Британії, не проданий був лише один - із Дереком Чісорою, коли не було глядачів взагалі у зв'язку з ковідною ситуацією.

Ми запропонували не мірятися поясами, а одразу заходити на два бої з реваншем, у якому розподіл буде справедливий - 50 на 50. Пам'ятаючи досвід Ф'юрі у його реванші з Володимиром Кличком, який ніколи не відбувся, ми розуміємо, що Тайсон - людина специфічна, і його слід мотивувати. Тому у разі його поразки у першому поєдинку ми готові надати мотивацію у вигляді того ж справедливого розподілу доходів 50 на 50, щоб людина не пішла з боксу, залишилася і спробувала забрати пояси назад", - розповів Красюк в інтерв'ю BoxOffice.

Раніше батько Ф'юрі пояснив, чому Усик не заслуговує на розподіл гонорару навпіл за бій із Тайсоном.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK