"Зовсім не простий бій": Промоутер Джошуа оцінив майбутнього суперника

У найближчому поєдинку ексчемпіон поб'ється з Джермейном Франкліном.
2023 г., 20 березня, 15:05
Едді Гірн та Ентоні Джошуа / Getty Images
Едді Гірн та Ентоні Джошуа / Getty Images

Промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Гірн поділився думками про майбутнього суперника свого підопічного Джермейна Франкліна.

За його словами, цей поєдинок не буде легким для його клієнта, але він сподівається на перемогу.

"Джошуа виглядає добре, але я схвильований. Люди кажуть, що це простий бій для Ентоні, але це зовсім не так. Давайте подивимося на факти. Він повертається після двох поразок від найкращого незалежно від вагової категорії Олександра Усика, але ви бачили емоційну сторону Ей Джея під час останнього виступу та після бою.

Читайте також: "Настав мій час шокувати світ": Франклін зробив гучну заяву про бій із Джошуа

Франклін сповнений впевненості після поєдинку з Ділліаном Вайтом. Здається, він раптово скинув близько дев'яти кілограмів. Це важливий момент у кар'єрі Ентоні Джошуа. Люди говорять про його бої з Деонтеєм Вайлдером, Вайтом та Ф'юрі, але йому треба перемогти 1 квітня.

Франклін - гарний боєць, який підійде до бою з солідним арсеналом. Джошуа необхідно вперто працювати у скромному оточенні. Я думаю, що так старанно він не працював у жодному таборі. Дуже сподіваюся, що він зможе показати 1 квітня виступ, на який заслуговує, адже я вірю, що Джошуа все ще на своєму піку. Але йому необхідно перемогти Франкліна", - наводить слова Гірна Boxing Scene.

Нагадаємо, що Ентоні Джошуа та Джермейн Франклін зустрінуться в ринзі 1 квітня в Лондоні на арені O2.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK