"Нічого не робили під Усика": Тренер Ф'юрі зробив несподіване зізнання про підготовку до бою

Наставник британського боксера заявив, що вони навіть не розпочинали готуватися до поєдинку з українцем.
2023 г., 23 березня, 10:05
ШугарГілл Стюард і Тайсон Ф'юрі / Getty Images
ШугарГілл Стюард і Тайсон Ф'юрі / Getty Images

ШугарГілл Стюард, тренер володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, зізнався, що його підопічний не розпочинав підготовку до об'єднавчого бою з чемпіоном за версіями WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

За словами фахівця, їхній тренувальний процес із "Циганським королем" навіть не стартував, оскільки він був зайнятий підготовкою іншого бійця.

"Усі забули, що я готував Лоуренса Околі до його поєдинку в Манчестері. У мене був квиток на літак на 28 березня. Я хочу, щоб Ф'юрі бився з найкращими, і він хоче битися з найкращими. Це станеться, коли станеться. Ми це не контролюємо.

Читайте також: Бій Усик - Ф'юрі зірвався, Олександр закрив тренувальний табір

Мене це не дуже хвилює, бо я зосереджений на Околі. Тому я прилетів до Великої Британії. Я радий, що мене спитали, адже я тут заради Лоуренса. Я весь час був із ним у тренувальному таборі.

Просто так сталося, що в той же час ішли переговори та розмови про бій Ф'юрі - Усик. Коли ми прибули до Манчестера, то почали використовувати зал Тайсона для тренувань. Звісно ж, я піду туди, бо для мене це немов дім, мені там комфортно.

Ми прибули сюди в тиждень бою та продовжили готуватися до поєдинку. Тайсон знав, що я тут заради Лоуренса. Він був у залі з нами, але я його не тренував. Ми не працювали на лапах, нічого не робили під Усика. Я тренував Лоуренса", - наводить слова Стюарда Boxing News 24/7.

Раніше було названо причину зриву бою між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK