"Утричі менше": Промоутер спростував чутки про найбільший для Усика гонорар за бій з Ф'юрі

Представник українця стверджує, що за реванш із Джошуа його підопічний заробив значно більше.
2023 г., 23 березня, 12:55
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Олександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, висловився щодо заробітку в зірваному бою проти чемпіона за версією WBC Тайсона Ф'юрі.

Представник українського боксера спростував інформацію про найбільший гонорар свого підопічного у цьому поєдинку, заявивши, що той значно більше отримав за свій останній бій - реванш із Ентоні Джошуа.

Читайте також: Промоутер Усика: Ф'юрі почав думати, що можна одягнути сідло на шию Олександра і почати їздити стільки, скільки зможе

"Я звідусіль чую, що за бій з Ф'юрі Усик отримав би найбільший гонорар у кар'єрі, але це неправда. Гроші, які Усик мав заробити в цьому поєдинку, імовірно, втричі менші, ніж він заробив за свій останній виступ.

Тому це безперечно не найбільші гроші для Усика. Він прийняв розподіл призового фонду 70 на 30, бо хотів бути частиною поєдинку за абсолютне чемпіонство у надважкому дивізіоні.

Усику хотілося, щоб цей бій побачив світ, і особливо його батьківщина, Україна, для якої він є джерелом натхнення та надій", - сказав Красюк у коментарі Seconds Out.

Раніше було названо причину зриву бою між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK