"Працював на фабриці по 12 годин на день": Суперник Джошуа розповів про своє минуле

Джермейн Франклін поділився подробицями свого недавнього життя.
2023 г., 1 квітня, 22:29
Джермейн Франклін / Getty Images
Джермейн Франклін / Getty Images

Американець Джермейн Франклін перед боєм проти колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа розповів про своє ще недавнє минуле.

За словами 29-річного боксера, до попереднього поєдинку з Ділліаном Вайтом, у якому він у листопаді 2022 року зазнав поразки рішенням більшості суддів, йому доводилося працювати на заводі та він не мав часу на тренування.

"Я працював на фабриці з виробництва сітки. У мене не було вільного часу, тому що зміни на заводі були по 12 годин. У мене не було часу займатися цим і при цьому тренуватися, я взагалі не з'являвся у залі, бо нічого не заробляв боксом, і мені доводилося працювати та піклуватися про свою родину.

Читайте також: Стало відомо, скільки Джошуа заробить за бій із Франкліном

Після того як ми отримали бій з Ділліаном Вайтом, я дав зрозуміти своїм менеджерам і решті, що з цього самого дня ми починаємо тренування. На той момент я не був у залі, мав неоплачені рахунки, дітей. Я намагався знайти час для тренувань, але з цими 12-годинними змінами це було нереально - я працював із сьомої вечора до сьомої ранку, після цього йшов із роботи і приблизно пів на дев'яту відвозив дітей до школи, повертався додому, трішки встигав поспати, а о третій годині дня забирав дітей", - наводить слова Франкліна SPORTbible.

Нагадаємо, що Ентоні Джошуа та Джермейн Франклін зустрінуться в ринзі 1 квітня в Лондоні на арені O2.

Раніше Джошуа заявив про готовність завершити кар'єру, якщо програє бій проти Франкліна.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK