"Чудовий поєдинок": Промоутер Джойса відреагував на бажання Джошуа влаштувати бій

Френк Воррен не проти звести в ринзі підопічного з колишнім чемпіоном.
2023 г., 5 квітня, 10:41
Френк Воррен / Getty Images
Френк Воррен / Getty Images

Френк Воррен, промоутер тимчасового чемпіона світу за версією WBO у надважкій вазі Джо Джойса, висловився щодо бажання колишнього володаря титулів у дивізіоні Ентоні Джошуа побитися з його клієнтом.

За його словами, це був би чудовий поєдинок і вони б із задоволенням його організували.

"Якщо ви подивитися на цей бій, то це чудовий поєдинок для Джошуа, тому що він дає йому шанс повернути свої позиції в рейтингу, оскільки Джо - тимчасовий чемпіон світу.

Читайте також: Джошуа кинув виклик Тайсону Ф'юрі

Якщо він переможе Джойса, а це "якщо" ще під великим питанням, тоді стане тимчасовим чемпіоном світу. Це означає, що Джошуа стане обов'язковим претендентом на титул WBO. Це змінює гру для нього. Тому я впевнений, що Джошуа хоче побитися з Джойсом. Ми б із задоволенням узгодили з ним цей бій.

Я гадаю, що Джойс поб'є Джошуа. Я вважаю, що він його зупинить. Мені справді так здається. Джойс нокаутував би і Джошуа, і Джермейна Франкліна. Обох за один вечір", - наводить слова Воррена talkSPORT.

Зазначимо, раніше промоутер Ентоні Джошуа Едді Гірн назвав потенційних суперників свого клієнта після його перемоги над Джермейном Франкліном.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK