Джойс оцінив можливість бою проти Усика та Ф'юрі

Британець хоче увійти в топи надважкої ваги.
2023 г., 15 квітня, 08:40
Джо Джойс / Getty Images
Джо Джойс / Getty Images

Британський суперважковаговик Джо Джойс поділився думкою з приводу потенційних боїв проти чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександра Усика або володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі.

За словами британського боксера, український спортсмен відмовляється від поєдинку, а отже, ймовірніший бій із "Циганським королем".

"Я хочу зробити собі ім'я і стати чемпіоном. Я просто повинен бути №1 у своїй ваговій категорії. Ф'юрі говорив, що готовий побитися зі мною після поєдинку з Усиком. Щоб підтримати розмову, я теж можу сказати, що в наступному бою зустрінуся з Джошуа або Вайлдером".

Читайте також: Джойс пояснив, чому б Ф'юрі переміг би Усика

"Звичайно, ідеальний варіант, це поєдинок проти Усика, але він не хоче битися зі мною і каже, що я танк. Також я не проти побитися з Ф'юрі. Він згадував моє ім'я. Давайте влаштуємо цей бій", - наводить слова Джойса Boxing News 24.

Нагадаємо, що в наступному бою Джойс зустрінеться з Чжілеєм. Поєдинок відбудеться 15 квітня в Лондоні на Copper Box Arena. Раніше на ISPORT.ua повідомлялося, що Джойс і Чжилей пройшли процедуру зважування.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK