Чжилей здобув сенсаційну дострокову перемогу над Джойсом

Китаєць відібрав у британця пояс тимчасового чемпіона WBO та став претендентом на титул Усика.
2023 г., 16 квітня, 07:40
Чжилей переміг Джойса / Getty Images
Чжилей переміг Джойса / Getty Images

Тимчасовий чемпіон за версією WBO у надважкій вазі Джо Джойс (15-1, 14 KO) зазнав сенсаційної поразки в поєдинку проти китайця Чжана Чжилея (25-1-1, 20 KO).

Бій відбувся у Лондоні на CopperBox Arena та став головною подією вечора боксу від промоутерської компанії Queensberry Promotions.

Джерело: Getty Images

Протистояння почалося з розвідки, Джойс виглядав активніше, але Чжилей вдало діяв на контратаках, зумівши завдати кількох силових ударів. У другому раунді андердогу вдалося приголомшити фаворита прямим із лівої та розбити йому ніс.

Непереможений британець спробував активізуватись, перебивав суперника, але китаєць успішно завдавав своїх ударів по супернику, який багато пропускав. У підсумку в п'ятому раунді у Джойса утворилася велика гематома під правим оком.

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

Після огляду лікаря британському боксеру дозволили продовжити бій. Однак у середині шостої трихвилинки, коли праве око Джойса практично закрилося від набряку, довелося знову звернутися до медика, який порадив рефері зупинити поєдинок.

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

Таким чином, Чжилей здобув перемогу над Джойсом технічним нокаутом, відібрав у нього пояс тимчасового чемпіона WBO і став претендентом на основний титул організації, яким володіє Олександр Усик.

Джерело: Getty Images

Джойс зазнав першої поразки на професійному ринзі, а для Чжилея ця перемога стала 25-ю.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Джо Джойс Чжан Чжилей

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK