Чжилей повідомив, із ким хоче побитися після перемоги над Джойсом

Китайський боксер висловив бажання зустрітися в ринзі з чемпіоном.
2023 г., 16 квітня, 09:52
Чжан Чжилей / Getty Images
Чжан Чжилей / Getty Images

Китайський суперважковаговик Чжан Чжилей оцінив свою перемогу в поєдинку з Джо Джойсом і назвав свого наступного бажаного суперника.

Незважаючи на те що китаєць відібрав у британця пояс тимчасового чемпіона за версією WBO і став претендентом для Олександра Усика, він заявив, що хотів би отримати бій проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі, якщо вибір залежатиме від нього.

"Мені було легко пробивати цим ударом зліва Хрговіча, і в бою з Джойсом було те саме. Я вірю, що будь-якого бійця легко дістану цим ударом. Мої суперники бачать його, але нічого не можуть з цим вдіяти.

Читайте також: "Я розчарований, але повернуся": Джойс відреагував на несподівану поразку від Чжилея

Наступний - Тайсон Ф'юрі в Китаї.

Мені здається, що після бою з Хрговічем люди сумніваються в моїй формі та витривалості, але в мене був дуже вдалий тренувальний табір. Мої тренери з боксу та фізпідготовки просто топові.

Я став професіоналом у 30 років, провів у боксі багато років, прагнучи здобути титул. Я обов'язковий претендент і бажаю здобути титул", - наводить слова Чжилея Boxing News 24/7.

Нагадаємо, що Чжилей здобув над Джойсом перемогу технічним нокаутом у шостому раунді та відібрав у нього пояс тимчасового чемпіона за версією WBO.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK