Менеджер Чжилея заявив про готовність влаштувати бій проти Усика або Ф'юрі

Китайський суперважковаговик хоче отримати поєдинок із чемпіоном.
2023 г., 17 квітня, 19:02
Чжан Чжилей / Getty Images
Чжан Чжилей / Getty Images

Террі Лейн, який представляє інтереси тимчасового чемпіона WBO у надважкій вазі Чжана Чжилея, розповів про подальші плани свого підопічного після перемоги над Джо Джойсом.

За словами менеджера, він хоче організувати своєму клієнту бій проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика або чемпіона за версією WBC Тайсона Ф'юрі.

"Це те, чого ми очікували. Вважаю, що Чжилей - зараз найкращий суперважковаговик у світі. Наразі немає суперважковаговика, який має краще резюме за останні 12 місяців. Він переміг Хрговіча, але тоді йому руку не підняли. А зараз він просто переїхав Джойса. Ми знали, що це станеться.

Читайте також: Чжилей повідомив, із ким хоче побитися після перемоги над Джойсом

Чжану відмовляли у поєдинку Джошуа, Чісора та Вайт, тому вони вибувають зі списку кандидатів на його наступний бій. Він завдав би фізичної травми Вайлдеру і завершив би його кар'єру. Ніхто не зможе битися з ним, окрім Усика та Ф'юрі.

Знаю, що зараз безладдя з усіма цими організаціями та їхніми поясами. Ніхто не знає, хто претендент, хто перший у черзі, що далі станеться. Але є два найважчі бої - з Усиком та Ф'юрі, які ми зараз і хочемо. Ми хочемо поговорити з Джорджем Ворреном і зробити бій із Тайсоном. Наші плани на майбутнє - стати чемпіоном світу", - наводить слова менеджера Boxing Scene.

Раніше Чжан Чжилей оцінив можливість проведення реваншу із Джо Джойсом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK