Девіс нокаутував Гарсію, завдавши тому першої поразки в кар'єрі

Джервонта не лише зіпсував рекорд своєму супернику, а й також покращив свій особистий, утвердивши себе у статусі суперзірки.
2023 г., 23 квітня, 08:34
Джервонта Девіс та Раян Гарсія / Getty Images
Джервонта Девіс та Раян Гарсія / Getty Images

У ніч на неділю, 23 квітня, у Лас-Вегасі, штат Невада, на T-Mobile Арені відбувся бій між двома непереможними бійцями - на рингу зійшлися Джервонта Девіс (29-0, 27 КО) та Раян Гарсія (23-1, 19) ДО).

Девіс володів перевагою протягом більшої частини поєдинку. У другому раунді "Танк" навіть відправив свого опонента до нокдауну. Але, як виявилося, це була лише репетиція.

У сьомому раунді Джервонта завдав Раяну удару в корпус, з яким, здавалося, Гарсія впорався. Він продовжив бій, але після спроби завдати удару Девісу, Гарсія різко став на коліно, а по обличчю можна було прочитати, що він відчуває біль.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Стало відомо, як розподілятимуться гонорари між Усиком і Дюбуа

Гарсія був у свідомості, але не в змозі підвестися на ноги. Зрештою суддя відрахував 10 разів, після чого завершив бій, переможцем якого став Девіс.

Раян Гарсія зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Джервонта Девіс покращив свій рекорд до 29-0, утвердивши себе в статусі суперзірки боксу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK