Став відомий крайній термін для переговорів бою Усик - Дюбуа

Титульний поєдинок може піти на промоутерські торги.
2023 г., 25 квітня, 13:15
Олександр Усик - Даніель Дюбуа / Getty Images
Олександр Усик - Даніель Дюбуа / Getty Images

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, розповів подробиці переговорів команди українця з обов'язковим претендентом на пояс WBA Даніелем Дюбуа.

За словами промоутера, у команд є кілька днів домовитися, інакше потім бій піде на промоутерські торги.

"Нашим наступним кроком буде бій із Дюбуа. Зараз ми працюємо над цим. Ми днями кілька разів говорили з Джорджем Ворреном. Ми ще поговоримо і спробуємо знайти рішення. Якщо ми його не знайдемо, то різниця між Ф'юрі та Дюбуа полягає в тому, що ця угода регулюється правилами боксерської організації.

Тож якщо ми не знайдемо рішення і не підпишемо контракт, то можемо в кінцевому підсумку піти на промоутерські торги. Переможець торгів влаштує вечір боксу - все просто. Тому WBA встановила для нас дедлайн - 3 травня. Якщо до того моменту ми нічого не підпишемо, то будуть оголошені промоутерські торги".

Читайте також: Чжан Чжилей оцінив можливість бою з Усиком

"Дюбуа - наша наступна мета. Ми зобов'язані слідувати правилам. Усик повинен зустрітися з обов'язковим претендентом WBA, який стоїть першим у черзі згідно з принципом ротації", - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу BT Sport Boxing.

Раніше повідомлялося, що промоутер Джошуа озвучив ім'я найімовірнішого найближчого суперника.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK