Василь Ломаченко - Девін Хейні: де і коли дивитися титульний бій 20.05.2023

Хто показує один із найдовгоочікуваніших боїв і де дивитися прямий ефір поєдинку в Україні? Дізнайся на ISPORT.
2023 г., 21 травня, 01:00
Василь Ломаченко - Девін Хейні / Getty Images
Василь Ломаченко - Девін Хейні / Getty Images

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) зустрінеться в ринзі з абсолютним чемпіоном легкого дивізіону Девіном Хейні (29-0, 15 КО).

Для боксера з українським паспортом майбутній поєдинок стане другою нагодою в кар'єрі поборотися за звання абсолюта, а для американського бійця - другим захистом своїх титулів.

Бій Ломаченко - Хейні відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі, штат Невада, США на MGM Grand Garden Arena. Орієнтовний час початку поєдинку - після 5:00 за київським часом у неділю, 21 травня.

Де дивитися бій Ломаченко - Хейні

Раніше медіасервіс MEGOGO, який є основним для трансляції подібних боксерських поєдинків в Україні, повідомив, що не показуватиме цей бій.

"Медіасервіс MEGOGO не транслюватиме бій за титул чемпіона світу в легкій вазі між Василем Ломаченком і Девіном Хейні", - ідеться в повідомленні в Instagram.

Офіційним транслятором бою Ломаченко - Хейні в США є ESPN+. Для глядачів цей поєдинок буде доступний за системою pay-per-view ("плати та дивися"), а вартість перегляду становитиме 59,99 дол.

У Великій Британії та Ірландії бій буде показаний на Sky Sports, у Азії - на Fight Sports та Fight Sports Max, у Канаді - на TSN+, у Японії - на Wowow, а в Латинській Америці - на ESPN та Star+.

Варто зазначити, що в Україні титульний поєдинок можна буде подивитися завдяки промоутерській компанії Top Rank. Організація, яка співпрацює з Василем, безкоштовно покаже для українців бій на своєму YouTube-каналі.

Ломаченко вдруге битиметься за звання абсолютного чемпіона в легкій вазі. Перша спроба у жовтні 2020 року завершилася невдачею, коли він зазнав поразки від Теофімо Лопеса та втратив свої пояси.

Хейні став абсолютним чемпіоном легкого дивізіону після протистояння з Джорджем Камбососом, якого він здолав у першому поєдинку в червні 2022 року, після чого захистив титули в реванші. Австралійський боксер перед тим відібрав пояси у Теофімо Лопеса.

Де відбудеться бій Ломаченко - Хейні

Бій між Василем Ломаченком і Девіном Хейні пройде на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі, штат Невада, США. Місткість арени складає 17 тисяч глядачів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK