Пітер Ф'юрі: Усик - небезпечний противник, він заслуговує бути там, де він знаходиться

Дядько "Циганського короля" вважає українця найнебезпечнішим противником, якого не можна недооцінювати.
2023 г., 27 квітня, 20:10
Олександр Усик / https://www.instagram.com/usykaa/
Олександр Усик / https://www.instagram.com/usykaa/

Пітер Ф'юрі, дядько і колишній тренер Тайсона Ф'юрі, віддав належне українському непереможеному чемпіону в суперважкій вазі за версіями WBA-Super, WBO, IBF, IBO і The Ring Олександру Усику.

Британець, який раніше прокоментував потенційний турнір за участю "Циганського короля", Усика, Деонтея Вайлдера та Ентоні Джошуа, заявив, що його племіннику в жодному разі не варто недооцінювати українця, який заслужено перебуває у статусі чемпіона світу.

"Тайсон явно кращий за Джошуа і Вайлдера, але Усик - інший гравець. Він влаштує важкий бій для будь-кого", - цитує Пітера Ф'юрі talkSPORT. "Він не буде ні для кого легкою прогулянкою в парку, і він не маленький важковаговик".

"Цей бій, він буде дуже рівним. Він може закінчитися як в один, так і в інший бік. Усик — небезпечний опонент. Я думаю, що всі в команді Тайсона знають про це, так що його не можна ігнорувати. Усик по праву займає те місце, де він перебуває, він серйозний боєць".

Нагадаємо, що Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі так і не змогли домовитися про бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Тепер українець зустрінеться з обов'язковим претендентом в особі Даніеля Дюбуа.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK