Промоутер Усика застеріг Ф'юрі від найбільшої помилки в кар'єрі

Представник українського боксера висловився про ставлення британця до суперників та вболівальників.
2023 г., 28 квітня, 21:05
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Олександр Красюк, промоутер чемпіона за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, вважає, що володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі зробить найбільшу помилку в кар'єрі, якщо не поб'ється з українцем.

На думку представника українського боксера, британець має змінити свою поведінку та погодитися на поєдинок з його підопічним.

Читайте також: "Знову наклав у штани": Промоутер Усика розкритикував Ф'юрі

"Я хотів би побачити цей бій як фанат боксу. Як промоутер Усика я хотів би, щоб це відбулося. Як звичайний українець я б хотів, щоб наш спортсмен став абсолютним чемпіоном світу в двох вагових категоріях. Тож із нашого боку це лише плюси.

Ми знаємо, що Тайсон Ф'юрі - складна особистість. І це, мабуть, нікого не дивує, і ми бачимо це з його поведінки за останні сім чи десять років.

Так, він чемпіон. Так, він має право робити те, що хоче. Але, зрештою, він професійний боксер. І головне його завдання - виступати для вболівальників. Ось чому я вважаю, що, якщо цей бій не відбудеться, це стане однією з найбільших помилок Тайсона Ф'юрі в його професійній кар'єрі", - наводить слова Красюка Boxing Scene.

Раніше промоутер Олександра Усика також розповів, коли планують провести бій із Даніелем Дюбуа.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK