"Хоробрий, але не елітного рівня": Промоутер Усика охарактеризував найближчого суперника

Український чемпіон поб'ється з обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.
2023 г., 30 квітня, 09:44
Даніель Дюбуа / Getty Images
Даніель Дюбуа / Getty Images

Олександр Красюк, промоутер чемпіона за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, оцінив обов'язкового претендента за лінією WBA Даніеля Дюбуа, із яким його підопічний має зустрітися в найближчому бою.

Представник українського боксера відзначив хоробрість британця, але вважає, що той поки не може вважатися одним із провідних представників дивізіону.

Читайте також: "Сприйняв із ентузіазмом": Промоутер Усика підтвердив намір провести бій із Дюбуа в Польщі

"Дюбуа - регулярний чемпіон WBA, але він не бився з елітними суперважковаговиками. Останній бій, у якому він бився проти Кевіна Лерени з ПАР, став для нього великим викликом, тому що Даніель отримав травму коліна. Здається, він падав три чи чотири рази. Це був дуже важливий момент, коли він зібрав волю в кулак і показав її на ринзі, оскільки здобув перемогу і нокаутував Лерену після такої кількості падінь.

Бій із Лереною показав, що Дюбуа має серце, що він хоробрий. Але поки він не елітного рівня. Тож для Дюбуа це хороша можливість довести, що він входить у топ 5-10 суперважкої ваги. І це дає йому шанс заробити гроші, яких він не отримував раніше, адже Даніель битиметься за всі основні титули в хевівейті, крім одного - зеленого поясу WBC, що належить Тайсону Ф'юрі", - сказав Красюк у коментарі YouTube-каналу Bokserorg.

Раніше промоутер Усика також розповів, коли планують провести бій із Дюбуа.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK