Спенс підтвердив, що веде переговори про бій із Кроуфордом

Чемпіони-напівсередньоваговики можуть зустрітися, щоб визначити абсолюта в дивізіоні.
2023 г., 8 травня, 18:21
Еррол Спенс / Getty Images
Еррол Спенс / Getty Images

Чемпіон світу за версіями WBC, WBA та IBF у напівсередній ваговій категорії Еррол Спенс (28-0, 22 КО) оцінив можливість проведення об'єднавчого бою проти володаря титулу WBO Теренса Кроуфорда (39-0, 30 КО).

Американський боксер підтвердив, що переговори з його співвітчизником тривають, і висловив сподівання, що поєдинок за звання абсолюта відбудеться.

"Я намагаюся битися з найсильнішою опозицією. Є причина, чому я намагаюся зустрітися з Кроуфордом. Я людина слова. Я не намагаюся побитися з кимось, окрім нього.

Читайте також: Кроуфорд - Спенсу: Держи мои пояса в тепле, я приду за ними

Ми з Кроуфордом безперечно ведемо переговори. Ми спілкувалися, тому сподіваюся, що ми з ним зможемо побитися. Перемовини однозначно йдуть краще, ніж торік.

Ми з Кроуфордом спілкуємося безпосередньо один із одним. Ми розмовляли по телефону хвилин 30-40. Мабуть, хвилин 15 ми витратили на переговори та подібні речі.

Ми просто поспілкувалися, щоб зрозуміти один одного, загалом поговорили про наші сім'ї, наше поточне становище і так далі. Потім ми почали говорити про бокс, про наш бій та переговори. Усе пройшло добре, і наші команди й досі ведуть перемовини, ми спілкуємося. Усе йде дуже добре", - наводить слова Спенса talkSPORT.

Зазначимо, раніше різні джерела повідомляли, коли і де може відбутися бій між Спенсом і Кроуфордом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK