"Рано чи пізно": Усик оцінив імовірність проведення бою з Ф'юрі

Українець поділився думкою про довгоочікуваний мегафайт, який поки узгодити не вдалося.
2023 г., 14 травня, 12:50
Усик сподівається зійтись у ринзі з Ф'юрі / Getty Images
Усик сподівається зійтись у ринзі з Ф'юрі / Getty Images

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик висловився щодо об'єднавчого бою проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі, переговори про зустріч у ринзі з яким нещодавно зірвалися.

Український боксер висловив сподівання, що про поєдинок все ж вдасться домовитися і вони в ринзі визначать сильнішого.

"Щодо бою з Тайсоном Ф'юрі поки нічого не можу сказати: наразі поєдинок не планується, оскільки переговори, скажімо так, у глухому куті.

Читайте також: Усик висловився про можливе завершення кар'єри

Для Ф'юрі бокс - це не лише спорт, а й шоу. І є ще один фактор - гроші. Він увесь час говорить про них та озвучує якісь неймовірні суми, які хоче отримати за бій. Я вважаю, що всі його гучні заяви - розпалювання пристрастей. Без цього нікуди. А так, чого йому боятися? Він професійний спортсмен. І навіть, програвши, забере своє. Не секрет, що гонорари прописуються для обох сторін. Якщо хоче потягнути інтригу, то його право, але бігати за ним чи йти на поступки ніхто не буде. Поєдинок рано чи пізно відбудеться. І все вирішиться в ринзі.

Переговорний процес відбувався так, як це відбувається завжди. Нічого унікального не було. Питання лише у Тайсоні Ф'юрі. Триматися за пояс WBC та виставляти неприйнятні умови бою для того, щоб їх заздалегідь відхилили для нього набагато важливіше, ніж вести чесну гру на користь боксу та фанатів, які чекають цього поєдинку", - сказав Усик в інтерв'ю vRINGe.com.

Раніше стали відомі умови, за яких відновляться переговори щодо бою Усик - Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK