"Налаштовані дуже серйозно": Гірн висловився про проведення боксерського мегашоу в Саудівській Аравії

В один вечір плануються виступи топових суперважковаговиків.
2023 г., 16 травня, 16:29
Едді Гірн / Getty Images
Едді Гірн / Getty Images

Голова промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Гірн поділився інформацією про проведення великого вечора боксу в Саудівській Аравії за участю топових представників суперважкого дивізіону.

За його словами, зараз організатори активно працюють, щоби влаштувати подібне шоу.

"Ситуація така, що Саудівська Аравія хоче провести бої Тайсона Ф'юрі проти Олександра Усика та Ентоні Джошуа проти Деонтея Вайлдера в один вечір. Я їздив туди два тижні тому, вони налаштовані дуже серйозно. Я вже проводив із саудитами два великі поєдинки, я знаю, як вони працюють.

Читайте також: "Дата є": У Саудівській Аравії підтвердили намір організувати мегавечір боксу

Наскільки я розумію, вони ведуть окремі переговори з Вайлдером, які дуже добре пройшли. Протягом року вони розмовляли з Усиком, бо він бився з Джошуа в Саудівській Аравії. Саудити знають, які цифри ми хочемо отримати, виходячи з того, що ми отримали за бої проти Енді Руїса та Усика. Ф'юрі - це вже зовсім інша історія, але це не моя справа.

Усе, що мене хвилює - це укладання угоди про бій між Ей Джеєм та Вайлдером. Якщо саудити не зможуть організувати поєдинок Ф'юрі - Усик, то все одно проведуть бій Джошуа - Вайлдер. Ентоні вже сказав мені: "Без проблем". Якщо вони досягнуть тих цифр, які ми хочемо за бій, то ми в справі", - сказав Гірн у коментарі Stamina For Sale.

Раніше стало відомо, скільки заробить Олександр Усик, якщо візьме участь у супертурнірі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK