Ломаченко - Хейні: відео онлайн-трансляція титульного бою 20.05.2023

ISPORT.ua представляє відео трансляцію бою Василя Ломаченка і Девіна Хейні, які зустрінуться в поєдинку за абсолютне чемпіонство в легкій вазі.
2023 г., 21 травня, 01:50
Девін Хейні та Василь Ломаченко / Getty Images
Девін Хейні та Василь Ломаченко / Getty Images

Колишній чемпіон у трьох дивізіонах Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) проведе поєдинок проти абсолютного чемпіона світу в легкому дивізіоні Девіна Хейні (29-0, 15 КО).

Спортсмен з українським паспортом постарається з другої спроби об'єднати всі пояси. Американець проведе другий захист своїх титулів, щоб закріпити своє звання чемпіона.

Бій Ломаченко - Хейні відбудеться 20 травня в Лас-Вегасі, штат Невада, США на MGM Grand Garden Arena. Орієнтовний час початку бою - після 5:00 за київським часом у неділю, 21 травня.

Читайте також: Василь Ломаченко - Девін Хейні: прогноз на титульний бій 20.05.2023

Відео онлайн-трансляція бою Ломаченко - Хейні

В Україні основним транслятором поєдинку є медіасервіс MEGOGO. Наразі організація повідомила, що не транслюватиме поєдинок.

Промоутерська компанія Тор Rank, яка представляє інтереси Ломаченка, заявила про те, що покаже трансляцію поєдинку безкоштовно для громадян України.

Онлайн-трансляцію можна знайти на YouTube-каналі промоутерської компанії.

Читайте також: Беззаперечний фаворит vs віковий андердог: що говорив боксерський світ перед боєм Хейні - Ломаченко

Результати Ломаченка та Хейні

У своїй професійній кар'єрі Василь провів 19 боїв, у яких 17 разів перемагав (11 нокаутів) і двічі програвав. Одна з поразок сталася кілька років тому в об'єднавчому поєдинку, коли українець поступився американцеві Теофімо Лопесу.

В останніх поєдинках 35-річний боксер зустрічався з Річардом Коммі та Джемейном Ортісом. Ломаченко переміг ганського боксера технічним нокаутом, а американця - рішенням суддів.

Хейні на професійному рівні провів 29 боїв, у яких завжди виходив переможцем. На рахунку 24-річного спортсмена 15 нокаутів.

Американець став претендентом на абсолютне чемпіонство, яким володів Джордж Камбосос, з тієї причини, що Ломаченко відмовлявся залишати Україну під час початку повномасштабної війни з Росією. Своїм шансом боксер скористався сповна. Девін двічі здолав австралійця рішенням суддів, а їхні оцінки були у великій перевазі на боці Хейні.

Раніше повідомлялося, що українець переважив американця на церемонії зважування.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK