Промоутер Усика повідомив, де планують організувати бій із Дюбуа

Представник українця розкрив деталі роботи над поєдинком, який може відбутися в серпні.
2023 г., 23 травня, 15:44
Олександр Красюк і Олександр Усик / Getty Images
Олександр Красюк і Олександр Усик / Getty Images

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, поділився інформацією про організацію бою проти обов'язкового претендента за лінією WBA Даніеля Дюбуа.

За його словами, вони планують влаштувати цей поєдинок у польському Вроцлаві, а відбутися зустріч у ринзі українського та британського боксерів може на початку серпня.

"Так, ми хочемо влаштувати цей поєдинок у Вроцлаві. На початку серпня, на тому самому футбольному стадіоні, на якому у вересні 2011 року Віталій Кличко боксував із Томашем Адамеком. У місцевої муніципальної влади є зацікавленість провести у своєму місті такий мегафайт. Активну позицію займає і мер міста. Ми хочемо влаштувати не просто спортивний захід, а великий фестиваль, у межах якого реалізуємо благодійні проєкти допомоги українцям.

Читайте також: "Шанси дуже малі": Тренер Дюбуа зробив несподівану заяву про бій з Усиком

Зараз у Польщі знаходиться близько 3 мільйонів українців. І сотні тисяч - у сусідніх європейських країнах. Усик із 2015 року не проводив боїв в Україні. Зараз, на жаль, такої можливості немає зі зрозумілих причин. Але провести поєдинок, де Усик був би домашнім боксером, – наш давній план, тому ми хочемо його втілити у життя саме таким чином. Також не забуваймо, що саме в Польщі Олександр здобув свій перший чемпіонський титул у 2016 році", - сказав Красюк в інтерв'ю Champion.com.ua.

Нагадаємо, раніше WBA призначила дату промоутерських торгів по бою Усик - Дюбуа.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK