Дерев'янченко пояснив, чого не вистачило Ломаченку для перемоги над Хейні

Український боксер поділився враженнями від титульного поєдинку.
2023 г., 26 травня, 09:59
Хейні переміг Ломаченко / Getty Images
Хейні переміг Ломаченко / Getty Images

Український представник середньої ваги Сергій Дерев'янченко розповів, чому Василь Ломаченко не зміг здобути перемогу в бою з абсолютним чемпіоном легкого дивізіону Девіном Хейні.

На думку українського боксера, у подібних близьких поєдинках претенденту потрібно демонструвати переконливішу перевагу, щоб святкувати підсумковий успіх.

"Я вважаю, що це був дуже класний бій. Це був близький бій. Якщо чесно, перші враження - Девін Хейні був трохи кращий. Але потім я переглянув бій, і зробив висновок, що Ломаченко був кращим.

Читайте також: "Прийми поразку як чоловік і припини плакати": Хейні жорстко звернувся до Ломаченка

Коли ми говорили у залі зі своїми тренерами про бій, я так і казав, що у рівному бою перемогу віддадуть Хейні. Ломаченку треба було боксувати на дві, на три голови вище. Йому треба було бити його так, як він бив у десятому та одинадцятому раунді.

Це бізнес. Мені здається, що вони дивляться на те, чий наступний бій вони можуть продати дорожче. Хейні проти якогось іншого боксера. Усі з цього заробляють, це дуже великий ринок. Тож усе так і відбувається. У таких боях потрібно вигравати нокаутом чи з нокдаунами", - зазначив Дерев'янченко у коментарі YouTube-каналу ТАЙК МАЙСОН.

Раніше повідомлялося, що команда Ломаченка звернулася до боксерських організацій із проханням зберегти за ним статус обов'язкового претендента на титули.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK