"Ф'юрі без Усика ніхто": Менеджер українця відповів промоутеру британця

Егіс Клімас відреагував на висловлювання Френка Воррена про цінність боксерів.
2023 г., 4 червня, 14:35
Егіс Клімас / Getty Images
Егіс Клімас / Getty Images

Егіс Клімас, менеджер чемпіона за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, прокоментував висловлювання промоутера володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі Френка Воррена про вартість боксерів.

Раніше представник британського чемпіона заявив, що промоутерські торги по бою з Даніелем Дюбуа показали реальну цінність українця, і зробив порівняння на користь свого підопічного.

Читайте також: "Справжня вартість Усика": Промоутер Ф'юрі оцінив торги по бою українця з Дюбуа

"Коли ти маєш справу з такою особистістю, як Тайсон Ф'юрі, завжди важко сказати, що буде далі. Сьогодні він каже одне, а завтра - інше. Підписання Усиком контракту в Саудівській Аравії не означає, що ми отримаємо Тайсона Ф'юрі. Але він не найбільша риба Якщо Ф'юрі прийде, то прийде. Якщо ні, то ми підемо іншим шляхом. Зараз для Олександра головне - провести обов'язковий захист з Даніелем Дюбуа.

Сьогодні Ф'юрі нічого не вартий. Не можна порівнювати вартість Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі. Усик уже перед цим коштував 40 мільйонів доларів. Я не розумію, коли люди кажуть, хто скільки коштує. Ф'юрі без Усика ніхто", - сказав Клімас у коментарі Boxing King Media.

Раніше Олександр Усик озвучив головну причину зриву бою з Тайсоном Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK