Саудівський промоутер: Ми зробимо пропозицію Ф'юрі, але переговорів не буде

Компанія готова заплатити високу ціну, однак торгуватися не буде.
2023 г., 14 червня, 09:20
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Голова відділу боксу компанії Skills Challenge Promotion Амер Абдалла повідомив, що вони планують зробити пропозицію чемпіонові світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсону Ф'юрі щодо бою з Олександром Усиком.

Функціонер зазначив, що організація не торгуватиметься з британцем, адже сума ґрунтуватиметься на його результатах і досягненнях.

Читайте також: "Усі намагаються укласти найкращу угоду": Промоутер Ф'юрі пояснив відмову Джошуа від бою

"Ф'юрі хоче битися найближчим часом. Якщо він проведе бій у вересні або жовтні і дасть згоду на бій у грудні, тоді ми будемо раді зробити йому пропозицію і обговорити це.

Алекс, промоутер Усика, правильно сказав, що ми зробимо пропозицію Ф'юрі найближчим часом. Це буде преміальна пропозиція, заснована на його гідності та багато чому іншому. Це буде гідна цінна. Ми ще ніколи нікого не образили своєю пропозицією. Коли принц Халід робить пропозицію, вона завжди гідна. Із цим не буде проблем.

Можу сказати, що пропозиція буде, але не буде переговорів. Ми хочемо провести бій і все, що можемо запропонувати, буде на столі. Я б не став ніколи нікого ображати, але цього разу буде так - ось наша пропозиція, прийми або відмовся! Ми саме так ведемо наш бізнес. То чи будуть переговори про гроші? Відповідь - ні", - наводить слова промоутера Boxing Social.

Раніше повідомлялося, що Вайлдер оцінив можливість бою між Ф'юрі та Усиком у Саудівській Аравії.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK