"Не звинувачую його за це": Ф'юрі озвучив свою причину зриву бою з Усиком

Британський боксер вкотре нагадав про фінансовий бік питання.
2023 г., 17 червня, 14:35
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі спробував проаналізувати зрив переговорів щодо бою з володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

Як заявив британський боксер, сторони не змогли домовитися через фінансові запити українця, але він розуміє свого потенційного суперника.

"Я б із задоволенням побився з Усиком за звання абсолютного чемпіона. Але зараз Усик тікає як шахрай. Він біжить дуже швидко, але так легко від мене не втекти.

Читайте також: "Ніколи не отримає бій": Батько Ф'юрі поставив ультиматум Усику

Цей бій не відбувся лише тому, що Усик хоче більше грошей. Я не звинувачую його за це, оскільки зрештою кар'єра коротка, і це бізнес. У мене немає особистої ненависті до Усика, я не думаю, що, Боже ти мій, Усик не захотів битися зі мною через якісь причини. Це просто бізнес.

Усик чекає великих грошей. Він отримає сто мільйонів фунтів від саудівців за бій у листопаді чи що там у них буде. Тож не можна злитися на нього. Я знаю, що він сім'янин, має роти, які треба годувати. Тому я бажаю йому успіху. Нічого особистого. Це спорт для одного, але бізнес для двох. Але коли ми нарешті зустрінемося, я його знищу. Це факт", - наводить слова Ф'юрі talkSPORT.

Раніше промоутер Олександра Усика оцінив імовірність проведення бою з Тайсоном Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK