"Чому ти маєш страждати через божевільного?": Гвоздик зробив неоднозначну заяву про відсторонення росіян

Український боксер вважає питання санкцій проти представників країни-терориста складним.
2023 г., 18 червня, 12:50
Олександр Гвоздик / Getty Images
Олександр Гвоздик / Getty Images

Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі Олександр Гвоздик поділився своєю думкою про доцільність відсторонення російських боксерів у зв'язку з розв'язаною їхньою країною війною проти України.

За його словами, це питання складне, але він вважає справедливими санкції щодо представників країни-терориста, які підтримують нинішній рашистський режим.

"Це складне питання. Із одного боку, це несправедливо по відношенню до російських бійців, оскільки вони там народилися, але тепер б'ються в США чи десь ще. Чому ти повинен страждати через божевільну людину, яка веде війну і є президентом твоєї країни, хоч ти за нього ніколи не голосував? Або, можливо, голосував.

Читайте також: Гвоздик: Хочу заслужити право битися проти Бетербієва і Бівола

Це один бік проблеми, але є й інший. Подивіться, що відбувається в Україні - там багато хто гине. Увесь світ підтримує Україну, це боротьба з тероризмом. Якщо вони зможуть забанити російських спортсменів і позбавити медалей, престижних для держави, то цей метод може виявитися хорошим. Однак це дуже складне питання.

Я розумію спортсменів, але багато хто з них підтримує свою країну. Я проти тих, хто підтримує росію та дії її уряду. Їх треба забанити. Робити це чи ні - питання до тих, хто ухвалює рішення", - наводить слова Гвоздика ProBox TV.

Раніше Гвоздик повідомив, де та коли планує провести свій наступний бій.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK