"Він і поряд зі мною не стоїть": Вайлдер різко відреагував на фінансові вимоги Руїса

Потенційний суперник "Бронзового бомбардувальника" хоче рівного розподілу гонорару.
2023 г., 29 червня, 12:48
Деонтей Вайлдер / Getty Images
Деонтей Вайлдер / Getty Images

Колишній чемпіон у надважкій вазі Деонтей Вайлдер розкритикував позицію ще одного ексволодаря титулів у дивізіоні Енді Руїса, із яким вони намагаються домовитися про бій.

На думку "Бронзового бомбардувальника", у його потенційного суперника немає жодних підстав вимагати рівного розподілу гонорару в їхньому можливому поєдинку.

Читайте також: Вайлдер закликав Руїса прийняти бій

"Бій з Ентоні Джошуа виглядає дуже багатообіцяючим. У мене також є інші пропозиції за кордоном. Тому нікому не потрібно турбуватися про те, із ким я битимуся, тому що моє життя дуже класне. Не хвилюйтеся щодо того, із ким я поб'юся, тому що я можу побитися з ким завгодно у світі, бо вболівальники хочуть побачити мене як у їхніх країнах, так і в США.

Із Енді Руїсом інша ситуація. Тому їм дійсно треба подумати про становище, в якому вони перебувають. Енді і поряд зі мною не стоїть. Ми взагалі не на одному рівні, і крапка. Вони говорять про розподіл гонорару 50 на 50. Ти мені й близько не рівня, братане. Ти був чемпіоном лише дуже короткий проміжок часу. Ти ніколи не захищав титул, тож припиняй. Якщо ти втратиш цей шанс, то він може стати для тебе останнім. Тобі краще подумати про це", - сказав Вайлдер у коментарі ESNEWS.

Раніше тренер Деонтея Вайлдера зробив зухвалий прогноз на бій із Енді Руїсом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK