"Це дуже небезпечно": Промоутер окреслив ризики для Джошуа у разі поразки від Вайта

Представник Ей Джея хвилюється щодо потенційного бою з Вайлдером.
2023 г., 7 липня, 15:58
Едді Гірн та Ентоні Джошуа / Getty Images
Едді Гірн та Ентоні Джошуа / Getty Images

Едді Гірн, промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа, поділився думками щодо майбутнього реваншу його клієнта з Ділліаном Вайтом.

У коментарі talkSPORT представник Ей Джея зазначив, що цей поєдинок досить ризикований, оскільки у разі поразки його підопічний втратить можливість зустрітися в ринзі з Деонтеєм Вайлдером наприкінці року в Саудівській Аравії та заробити 60 мільйонів фунтів стерлінгів.

"Бій проти Вайта буде диким, тому що Ей Джей вже погодився на поєдинок з Деонтеєм Вайлдером у грудні. Минулого тижня ми зустрічалися з саудівцями. Очевидно, що Джошуа проти Вайлдера - це один із найбільших боїв у боксі, і Ентоні хотів провести підготовчий поєдинок.

Читайте також: "Принципова домовленість": Промоутер Джошуа розповів про організацію бою з Вайлдером

Джошуа наполягав на тому, щоб суперником був Ділліан Вайт. Я не в захваті, бо знаю, як це небезпечно. Цей бій побудований на емоціях - Джошуа та Вайт зневажають один одного. 12 серпня буде абсолютна перестрілка.

Ось чому це так небезпечно. Є бій проти Деонтея Вайлдера у грудні, Ентоні міг би просто почекати та провести легкий поєдинок, але він вирішив ризикнути. Я не знаю, як пройде бій з Вайтом, але наші партнери із Саудівської Аравії категорично заявили, що якщо Джошуа програє Вайту, то угода зривається.

Саудівці не хотіли, щоб він бився з Вайтом. Це виглядало як: "Будь ласка, не бийся з Ділліаном Вайтом. Тобі це не потрібно. У нас є бій з Вайлдером у грудні". Але Ей Джей сказав, що хоче битися.

Якщо Джошуа переможе Вайта, то отримає великий імпульс перед Вайлдером, а перемога доповнить його неймовірне резюме. Думаю, Ентоні треба похвалити за те, що він хоче дати справжній бій, а не поєдинок для галочки. Це дуже небезпечно", - сказав Гірн.

Нагадаємо, раніше реванш Джошуа - Вайт був офіційно анонсований і відбудеться 12 серпня на арені O2 у Лондоні.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK