Промоутер Усика: Ф'юрі відмовився жертвувати Україні

Олександр Красюк розкрив подробиці переговорів українця з британцем.
2023 г., 11 липня, 07:22
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Олександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, заявив, що чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі не захотів жертвувати Україні мільйон доларів.

За словами функціонера, український боксер поставив умову зоряному суперникові, щоб той виплатив допомогу Україні, однак "Циганський король" вирішив не робити цього.

Читайте також: Сіренко заявив про бажання провести бій проти потенційного суперника Усика

"Ми не могли знайти рішення щодо бою з Ф'юрі, тому вже в березні разом із Джорджем Ворреном почали обговорювати поєдинок із Дюбуа. Після зустрічі, на якій ми говорили про можливий бій із Дюбуа, Ф'юрі раптово звернувся до Усика з торговельного центру: "Ти і твоя команда стоїте 30%".

Усик розкрив його блеф і сказав: "Добре, я готовий битися. 70 на 30 - погнали. Справа не в грошах. Але є одна умова: ти повинен заплатити Україні мільйон доларів. Це не донат, не благодійність, це моя умова. Я приймаю бій за гонорар 70 на 30, а ти платиш мільйон Україні".

Тайсон не захотів платити Україні, і я ніколи не розкрию причину чому, тому що це назавжди зіпсує його імідж", - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

Раніше повідомлялося, що промоутер Усика закликав позбавити Ф'юрі пояса WBC.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK