Постол зазнав дострокової поразки від домініканського суперника

Українець у шостому раунді побував у нокдауні, а у сьомому рефері зупинив бій.
2023 г., 16 липня, 07:40
Постол поступився Родрігесу / Showtime
Постол поступився Родрігесу / Showtime

Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі українець Віктор Постол (31-5, 12 KO) зазнав дострокової поразки у поєдинку з домініканцем Елвісом Родрігесом (15-1-1, 13 KO).

Бій відбувся в ніч проти неділі, 16 липня, на арені The Cosmopolitan у Лас-Вегасі, штат Невада, США у рамках вечора боксу від промоутерської компанії PBC.

Читайте також: "Перебуває на піку": Постол оцінив свого наступного суперника

Постол непогано стартував, і початок протистояння проходив у рівній боротьбі. Проте Родрігес поступово почав нарощувати перевагу, а українцеві доводилося багато працювати на ногах та стримувати суперника джебом.

Джерело: Showtime

У третьому раунді домініканцю вдалося приголомшити Постола. Після пропущеної двійки українському боксеру довелося рятуватися в клінчі. У п'ятій трихвилинці українець знову багато пропустив під пресингом опонента, але зумів встояти.

Утім, у шостому раунді Постол все ж опинився в нокдауні. Незадовго до гонгу український боксер пропустив правий боковий та взяв коліно.

У наступній трихвилинці домініканець кинувся розвивати свою перевагу, українець пропустив ще кілька серйозних ударів, після чого рефері вирішив зупинити бій.

Таким чином, Родрігес здобув перемогу технічним нокаутом у сьомому раунді, а для Постола ця поразка стала третьою поспіль.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Віктор Постол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK