Промоутер Ф'юрі заявив, що вони робили нову пропозицію Усику перед анонсом бою з Нганну

Представник британця стверджує, що українець відмовився.
2023 г., 17 липня, 21:08
Тайсон Ф'юрі та Френк Воррен / Getty Images
Тайсон Ф'юрі та Френк Воррен / Getty Images

Френк Воррен, промоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, заявив, що перед оголошенням поєдинку з Френсісом Нганну вони знову намагалися домовитися з володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

За словами представника британського боксера, вони звернулися до українця з покращеною пропозицією щодо бою, але той її відхилив.

"Я вже стомився через цю ситуацію з Ф'юрі й Усиком. Що вони говорять і що відбувалося в переговорах - різні речі.

Олександра запитали, чому він не бився останнім часом, той відповів, що все через ситуацію з Тайсоном. А я запитав: "Олександре, ми робили тобі пропозицію?" Він каже: "Так". Запитую: "Ти прийняв фінансові умови?" Він відповів: "Так". Далі я сказав: "А потім ти змінив незначні деталі. Після цього підписав угоду зі Skill Challenge Promotions і заявив про бій у грудні".

Читайте також: "Після Дюбуа я буду готовий": Усик звернувся з пропозицією до Ф'юрі

І потім ми зробили йому ще одну пропозицію саме перед анонсом поєдинку з Нганну. Набагато кращу пропозицію, але він знову її відхилив. А далі почав розповідати в інтерв'ю, що вони разом зі Skill Challenge Promotions зроблять свою пропозицію. Про це говорили ще на початку червня, але ми так і не отримали жодних пропозицій, їх не буде.

Ми - ті, хто робили пропозиції. І тепер бою у грудні не буде, бо немає доступних дат. Немає доступних субот провести поєдинок на Вемблі. Тому після цього ми звернулися до WBA, щоб вона дала можливість провести бій Дюбуа з Усиком як обов'язковому претенденту", - сказав Воррен у коментарі Seconds Out.

Раніше Усик пояснив, чому Ф'юрі проведе бій із Нганну.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK