"Його хвилюють тільки гроші": Гірн проїхався по Ф'юрі за відмову від боїв з Усиком і Джошуа

На думку промоутера, для створення спадщини та статусу одного з найвеличніших "Циганському королю" потрібно перемогти Олександра та Ей Джея.
2023 г., 27 липня, 09:14
Едді Гірн / Getty Images
Едді Гірн / Getty Images

За останні півтора роки у чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф'юрі було кілька чудових можливостей організувати великі поєдинки з Олександром Усиком та Ентоні Джошуа.

Однак натомість він вирішив зустрітися на рингу з Дерріком Чісорою, а восени він проведе бій з колишнім чемпіоном UFC у важкій вазі Френсісом Нганну.

За подібні рішення його було розкритиковано з боку промоутера Джошуа Едді Гірна, який вирішив не стримувати себе під час інтерв'ю з Пірсом Морганом.

"Я думаю, що справа у багатьох речах. Я не кажу, що це повільно з'ясовується, але думаю, що Тайсон Ф'юрі не завжди так правдивий, як здається в Instagram", - цитує Гірна Daily Mail.

"Усі хочуть це побачити. 12 серпня Ентоні Джошуа побореться з Ділліаном Вайтом на DAZN, після цього він побореться з Деонтеєм Вайлдером у Саудівській Аравії, а після цього має відбутися бій з Тайсоном Ф'юрі".

"Тайсон Ф'юрі відмовився від бою з Олександром Усиком, найважливішого бою в боксі, абсолютного чемпіонства світу в надважкій вазі, заради бою з бійцем ММА, який ніколи в житті не бився - також у Саудівській Аравії".

Френсіс Нганну
Френсіс Нганну / Джерело: Getty Images

"Ми повинні бути чесними, Тайсон Ф'юрі піклується тільки про одне - про гроші. Не говоріть мені про спадщину, не говоріть мені про звання абсолютного чемпіона".

Потім Морган втрутився, стверджуючи, що Фьюрі побив "всіх у дивізіоні" , на що Гірн відповів: " Кого? Кого всіх?".

"Так, він переміг Кличка та Вайлдера - це його перемоги. Йому потрібно перемогти Усика та Ей Джея, і тоді ми зможемо говорити про нього - як я вважаю - як про одного з найвеличніших важковаговиків усіх часів".

Олександр Усик та Ентоні Джошуа
Олександр Усик та Ентоні Джошуа / Джерело: Getty Images

"Слухай, він неймовірний. Те, з чого він повернувся, неймовірно, не можна похвалити його більше. Але щоб створити спадщину, створити цю історію, стати великим сучасником, поставити себе нарівні з Мухаммедом Алі, з Ленноксом Льюїсом, з Джо Фрейзером, з цими хлопцями, він має перемогти Усика”.

"І він має перемогти Ентоні Джошуа, але особливо Усіка, який є безперечним чемпіоном".

Раніше президент WBC розповів, хто може стати обов'язковим претендентом на титул Тайсона Ф'юрі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK