Усик - Дюбуа: онлайн-трансляція бою 26.08.2023

Дивись текстову онлайн-трансляцію та стеж за подіями цього протистояння на ISPORT.ua. Олександр Усик та Даніель Дюбуа зустрінуться у поєдинку в рамках надважкої ваги.
2023 г., 27 серпня, 00:15
Олександр Усик та Даніель Дюбуа / Getty Images
Олександр Усик та Даніель Дюбуа / Getty Images

У суботу, 26 серпня, у польському Вроцлаві відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане бій за звання чемпіона світу у надважкій вазі.

У поєдинку зійдуться володар титулів WBA-Super, WBO, IBF, IBO та журналу The Ring Олександр Усик і регулярний чемпіон світу за версією WBA Даніель Дюбуа.

Для українця це буде другий захист поясів. Раніше він здолав Ентоні Джошуа, котрий запросив реванш відразу після того, як британець втратив їх у вересні 2021 року.

Дивитися онлайн-трансляцію бою Усик - Дюбуа

На ISPORT буде доступна текстова трансляція бою Усик - Дюбуа, де можна дивитися поточний хід змагання та подій. Поєдинок відбудеться 26 серпня і розпочнеться орієнтовано близько 23:00 за київським часом.

Крім того, в Україні поєдинок боксерів у прямому ефірі покаже відеосервіс Megogo, завдяки якому можна буде дивитися онлайн-трансляцію всіх подій на ринзі.

Читайте також: Олександр Усик - Даніель Дюбуа: де дивитися бій 26.08.2023

Одразу після того, як Олександр Усик захистив у реванші титули від зазіхань Ентоні Джошуа, у світі заговорили про потенційний поєдинок з Тайсоном Ф'юрі за статус абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Проте власник поясу WBC усім своїм виглядом демонстрував, що він не хоче зустрічі з українцем. У результаті він віддав перевагу бою з Дереком Чісорою, якого він, як і очікувалося, переміг.

У червні 2022 року Даніель Дюбуа став регулярним чемпіоном світу за версією WBA, здолавши Тревора Браяна нокаутом у четвертому раунді. Потім у грудні того ж року він захистив свій титул у бою з Кевіном Лереною технічним нокаутом у третьому раунді.

У 2023 році WBA вимагала від Усика почати переговори про поєдинок з Дюбуа в якості обов'язкового претендента, оскільки Олександр не зміг домовитися з Ф'юрі.

Усик та Дюбуа не підписали контракт до дедлайну, а тому бій був виставлений на торги, які завершилися перемогою української сторони – Усик отримає за бій 75% гонорару.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK