Промоутер назвав ім'я наступного суперника Усика у разі перемоги над Дюбуа

Український боксер буде зобов’язаний провести захист поясу.
2023 г., 20 серпня, 13:22
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Голова промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Гірн висловився про майбутнє об'єднаного чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

За словами фахівця, якщо українець переможе Даніеля Дюбуа, то проведе бій проти обов’язкового претендента на титул IBF Філіпа Хрговіча, інтереси якого представляє британський промоутер.

Читайте також: Чісора назвав причину, чому бій Усик - Ф'юрі не відбудеться

"Точно, що ми наполягатимемо на обов'язковому захисті титулу IBF. Це було головним у бою проти Демсі Маккіна. Хрговічу був потрібен цей поєдинок, щоб залишатися активним. IBF підтвердила, що відразу після бою Усик - Дюбуа вони призначать обов'язковий захист проти Філіпа Хрговіча. Тож далі він поб'ється з переможцем цього бою.

Я думаю, що Хрговічу треба стрибнути на цей рівень, оскільки мені здається, що щодо якості його боксу ми навряд чи побачили найкращого Філіпа. Я вважаю, що інколи тобі не можна допустити, щоби твій поїзд пішов.

Хрговічу 30 років, він все ще досить молодий, але йому потрібно бути трохи активнішим. Я думаю, що ви побачите кращого Хрговіча проти сильніших суперників", - сказав Гірн в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

У своєму останньому поєдинку 12 серпня цього року Філіп Хрговіч здобув перемогу над австралійцем Демсі Маккіном технічним нокаутом у 12-му раунді.

Після свого успіху непереможений хорватський суперважковаговик визвався на бій з Усиком, заявивши, що він на це заслуговує, і закликавши дотримуватися правил.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK