"Вивести із зони комфорту та зламати": Тренер Дюбуа розкрив амбітний план на бій з Усиком

Наставник британця припустив, за рахунок чого той може здолати українського чемпіона.
2023 г., 23 серпня, 01:08
Дон Чарльз і Даніель Дюбуа / Getty Images
Дон Чарльз і Даніель Дюбуа / Getty Images

Дон Чарльз, тренер обов'язкового претендента за лінією WBA у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, поділився очікуваннями від майбутнього бою з володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

За словами наставника британського боксера, для перемоги його підопічний має чинити постійний тиск на українського чемпіона та розраховувати на силу свого удару.

Читайте також: "Потрібно залякати його": Дюбуа оцінив шанси на перемогу над Усиком рішенням суддів

"Я буду зарозумілим. Якщо Дюбуа успішно завдасть йому удару, Усик цього не переживе. План бою ні для кого не секрет - Дюбуа потрібно стрибнути на дупу Усику.

Якщо Даніель, якого я тренував останні 16 тижнів, досягне успіху в перших п'яти або шести раундах, Усик буде не в хорошій формі. Дюбуа б'є сильніше, ніж Ентоні Джошуа

Щоб перемогти, потрібно чинити тиск на Усика так само, як це робив Дерек Чісора. Ви не можете боксувати з Усиком. Ви маєте боротися з ним. Як тільки ви потрапляєте у потрібну зону, то маєте виконати свою роботу. Потрібно змусити його почуватися некомфортно. Усик - вправний боєць. Ви не можете дати йому простору, інакше він виконає свою роботу. Потрібно вивести його із зони комфорту та зламати.

Джошуа в боях з Усиком був надто наляканий. Він мав шанс, але не скористався ним, бо не йшов уперед і не довіряв своєму захисту. Якби Дюбуа поставив його в таке становище, то довів би справу до кінця. Усик був би приречений. Відсоток нокаутів Дюбуа говорить сам за себе. Коли Даніель відчуває запах крові, то йде до кінця", - цитує тренера Дюбуа Boxing Scene.

Нагадаємо, що бій Усик - Дюбуа відбудеться 26 серпня на Tarczyński Arena у польському Вроцлаві.

Раніше повідомлялося, що колишній тренер Усика допомагає Дюбуа перед боєм із українцем.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK