Промоутер Дюбуа повідомив, яке рішення очікує від протесту на результат бою з Усиком

Френк Воррен озвучив позицію та план дій команди британського боксера.
2023 г., 28 серпня, 21:05
Даніель Дюбуа та Френк Воррен / Getty Images
Даніель Дюбуа та Френк Воррен / Getty Images

Френк Воррен, промоутер Даніеля Дюбуа, розповів, до яких дій вдаватиметься команда британського боксера, яка висловила незгоду з результатом бою з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

За його словами, вони мають намір добиватися, щоб поєдинок визнали таким, що не відбувся. Якщо не вийде, то розраховують отримати реванш.

"Я не звинувачую Олександра Красюка за те, що він говорить, тому що вони не хочуть, щоб ми просили про реванш, але ми збираємося це зробити.

Я дуже поважаю Усика. Він був приголомшливим важковаговиком і дійсно хороший суперважковаговик. Але він уже раніше скаржився на удари нижче поясу, це було в боях проти Ентоні Джошуа.

Хоча в бою на кону стояли всі пояси, це був захист за лінією WBA. Тому ми збираємося зібрати фото й відеодокази та надати їх організації. Представимо те, що було сказано на нараді по правилам, яка визначає, які удари були законними, а які ні, і їм доведеться ухвалити рішення".

Читайте також: "Він обдурив і знає це": Тренер Дюбуа звинуватив Усика в брехні

"Я б хотів, щоб вони оголосили бій таким, що не відбувся, тому що у Дюбуа зараз мають бути три пояси на талії. Але якщо ми зможемо провести реванш, то саме цього ми й добиватимемося.

План Дюбуа на бій полягав у тому, щоб завдавати ударів по корпусу, оскільки це слабке місце Усика. Але наступного разу, коли він битиметься з ним, йому доведеться зробити більше.

Дюбуа міг виграти бій, йому потрібно було ще трохи натиснути на газ, але з якого боку на це не подивися, він має стати чемпіоном", - наводить слова Воррена talkSPORT.

Раніше Усик зізнався, чи зміг би він продовжити бій з Дюбуа, якби рефері відрахував нокдаун.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK