WBA випустила офіційну заяву щодо підлого удару Дюбуа

Організація підтвердила позицію судді.
2023 г., 29 серпня, 09:29
Олександр Усик та Даніель Дюбуа  / Getty Images
Олександр Усик та Даніель Дюбуа / Getty Images

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) випустила заяву з приводу скандального епізоду у поєдинку між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа.

Прес-реліз підтверджує офіційну позицію судді, який вирішив, що Дюбуа завдав удару нижче пояса і зазначає, що Усик законно залишається чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBA.

"Олександр Усик залишається чемпіоном Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) у надважкій вазі після перемоги над Даніелем Дюбуа технічним нокаутом у дев'яти раундах цієї суботи на стадіоні у Вроцлаві, Польща.

Усик вдруге зберіг свій золотий пояс, а також титули WBO та IBF після чудового виступу, в якому він працював з розумом та точністю, щоб здобути перемогу.

Усик показував гарний бокс, покладався на джеб і роботу ніг, щоб домінувати над Дюбуа, який не полегшив йому цей вечір і пішов віч-на-віч з чемпіоном, але, зрештою, не зміг досягти своєї мети.

У бою був драматичний момент, коли Дюбуа завдав удару нижче пояса, від якого Усик впав на канвас. Область, в яку він потрапив, викликала суперечки про законність удару, але рефері ухвалив, що удар припав у зону нижче пояса, і дав Усику необхідний час на відновлення, щоб продовжити бій.

Отримавши незаконний удар, українець змінив своє ставлення і став діяти трохи агресивніше, щоб здобути два нокдауни у бою та перемогти у дев'ятому раунді.

Перемога стала 21-ю у професійній кар'єрі Усика, на рахунку якого 14 нокаутів. Тим часом на рахунку Дюбуа зараз 19 перемог, 2 поразки та 18 нокаутів", - йдеться у повідомленні організації.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK