Ф'юрі озвучив зухвалу умову для бою з Усиком

Британський боксер вважає, що все залежатиме від фінансових запитів українця.
2023 г., 8 вересня, 09:50
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі оцінив імовірність проведення об'єднавчого бою проти чемпіона за версіями WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

Британський боксер заявив, що якщо українець хоче влаштувати цей поєдинок, то має погодитися на невелику частину гонорару.

Читайте також: "Боягузлива с*чка": Ф'юрі жорстко пройшовся по Усику за бій з Дюбуа

"Чи було це колись моїм пріоритетом? Я коли-небудь говорив, що хочу стати абсолютним чемпіоном? Це завжди було мрією однієї маленької с*чки, чи не так? Слухайте, я маю справи з Френсісом Нганну.

Якщо інша маленька сосиска захоче побитися за беззаперечне чемпіонство, їй слід погодитись на невеликий відсоток гонорару, тоді ми можемо це зробити. Але він хоче велику сумку грошей, тож я скажу: "Ні, дякую".

Справа в тому, що Усик і його команда були придурками. Їм запропонували бій на Вемблі, але він не відбувся, тоді ми пішли далі. От і все. Зараз я б'юся з Френсісом Нганну. Я думаю, що для мене він буде більшим і складнішим викликом, ніж інші хлопці. Усі вони просто боксери. Цей хлопець більше, ніж просто боксер", - сказав Ф'юрі в коментарі Fight Hub TV.

Раніше батько Ф'юрі назвав бажаного суперника для Тайсона після бою з Нганну.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK