Промоутер Джошуа назвав потенційних суперників у разі зриву бою з Вайлдером

У переліку опинився можливий найближчий опонент Усика.
2023 г., 9 вересня, 12:02
Ентоні Джошуа й Едді Гірн / Getty Images
Ентоні Джошуа й Едді Гірн / Getty Images

Промоутер колишнього чемпіона в надважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Гірн розповів, із ким може зустрітися в ринзі його підопічний, якщо не вдасться організувати наступний бій проти ще одного ексволодаря титулу в дивізіоні Деонтея Вайлдера.

За його словами, серед потенційних суперників розглядаються Філіп Хрговіч, який є обов'язковим претендентом для Олександра Усика за лінією IBF, а також Енді Руїс.

"Не знаю, яка стратегія у Саудівської Аравії. Чи є у них досі бажання провести поєдинки Ф'юрі проти Усика та Джошуа проти Вайлдера? Чи хочуть вони бій Тайсона з Ентоні? Не знаю. Ми готові до всіх цих поєдинків. Але якщо ми не розберемося з цим найближчим часом, імовірно, ви побачите бій Джошуа в грудні проти суперника вищого рівнем, ніж у останньому поєдинку. Він хоче залишатися активним.

Ми вже мали інтерес з боку кількох країн, які хочуть організувати бій Джошуа проти Вайлдера. Можемо провести його і на Вемблі, можемо й у США. Усе залежить від часу. Справді, це все засмучує, бо ми довго чекали. Ми були терплячі з ними, погоджувалися на все, але зараз усе йде повільно".

Читайте також: "Два-три тижні": Промоутер Джошуа висунув умову команді Вайлдера

"Хрговіч і Руїс - серед можливих суперників Джошуа в грудні. Це має бути крок уперед. Імовірно, поєдинок відбудеться за межами Британії. Ентоні щойно провів два бої на O2 за кілька місяців. Немає гарантії, що він проведе бій у грудні. Ми досі хочемо організувати поєдинок з Вайлдером. Я вже звернувся в Саудівську Аравію, щоб сказати, що ми погодилися, ми готові, якщо хочете все це влаштувати, то давайте. Якщо ж ні - не проблема. Працюватимемо над поєдинком з Ф'юрі або іншим варіантом. У нас буде достатньо пропозицій щодо місць для проведення поєдинків. Але це той бій, який ми хочемо. Чесно кажучи, сподіваємося, він все ж відбудеться", - цитує Гірна Boxing News 24.

Раніше менеджер Вайлдер оцінив шанси на організацію бою з Джошуа.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK