"Джошуа зірвав наш бій, Усик теж": Ф'юрі поскаржився на потенційних суперників

Британець спробував виправдати доцільність поєдинку з ексчемпіоном UFC Нганну.
2023 г., 9 вересня, 16:34
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі пояснив, чому погодився вийти в ринг проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну.

Британець заявив, що всі його потенційні суперники-боксери мали можливість домовитися з ним про поєдинок, але, на його думку, вони самі не захотіли з ним битися.

Читайте також: "Мають припинити займатися дурницями": Промоутер Ф'юрі вірить, що бій з Усиком відбудеться

"Справа не в Усику чи будь-якому іншому боксері. Справа в тому, що ми з Нганну влаштовуємо бій, і до цього більше немає чого додати. Усі боксери мали шанс домовитися зі мною протягом останніх дев'яти місяців. Вони цього не зробили, тому ми пішли далі та погодилися побитися зі справжнім чоловіком, який готовий кинути собі виклик.

Факти говорять за себе: Джошуа зірвав наш бій, Усик теж, Енді Руїс попросив 20 мільйонів доларів, тож він теж його зірвав. Вайлдера попросили побитися з Руїсом у фінальному елімінаторі у лютому. Вони обидва відмовилися, тому теж зірвали бій.

Я погодився побитися зі справжнім чоловіком, який побажав прийняти виклик. Якщо їм є що сказати з цього приводу, то я стою прямо тут. Знадобилося, щоб хлопець із ММА прийшов і кинув мені виклик, коли ніхто з так званих боксерів цього не зробив. Я віддаю належне Нганну", - наводить слова Ф'юрі Sky Sports.

Раніше промоутер Ф'юрі вкотре звинуватив Усика у зриві об'єднавчого бою.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK