"Є лише один боєць": Стівенсон озвучив ім'я найбажанішого суперника

Американський боксер сподівається отримати великий поєдинок.
2023 г., 19 вересня, 11:21
Шакур Стівенсон / Getty Images
Шакур Стівенсон / Getty Images

Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Шакур Стівенсон, який нещодавно піднявся у легкий дивізіон, розповів про свої плани на майбутнє.

За словами американського боксера, найбільше він хотів би отримати бій проти володаря регулярного титулу WBA Джервонти Девіса.

"Є мільйон бійців, які не хочуть виходити зі мною в ринг. Це дуже нервує, адже це те, чим я заробляю на життя".

Читайте також: Стівенсон назвав основну причину відмови Ломаченка від бою

"Перший номер у моєму списку - Джервонта. Мій поєдинок із "Танком" - найкращий бій, який може відбутися в боксі. Проте я не Девіс. Він зірка, яка розпродає трансляції своїх боїв.

Я не можу запропонувати грошовиту угоду "Танку". Хто я взагалі такий, щоб робити пропозицію найбільшій зірці в боксі? Що я йому запропоную? У цьому немає сенсу. Це їхня команда повинна мені зробити пропозицію.

Я хочу влаштувати цей поєдинок. Із задоволенням побився би з ним. Думаю, що у плані навичок це найбільший поєдинок у боксі. Я хочу довести світові, хто я насправді. Можете назвати ще п'ять бійців, але всі ці хлопці не такі важливі. Є лише один боєць, з яким я хочу побитися", - цитує Стівенсона Boxing News 24.

Нагадаємо, що у своєму найближчому поєдинку Шакур Стівенсон має побитися з Едвіном Де Лос Сантосом за вакантний пояс WBC у легкій вазі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK