Повторний тріумф: Чжилей яскраво поклав Джойса у реванші

Китайському гіганту для дострокової перемоги над британцем знадобилося три раунди.
2023 г., 24 вересня, 07:22
Чжилей вдруге переміг Джойса / Getty Images
Чжилей вдруге переміг Джойса / Getty Images

Тимчасовий чемпіон світу за версією WBO у надважкій вазі китаєць Чжан Чжилей (26-1-1, 21 KO) захистив свій титул у поєдинку з британцем Джо Джойсом (15-2, 14 KO), здобувши дострокову перемогу над ним у реванші.

Другий бій між китайським і британським боксерами став головною подією вечора боксу від промоутерської компанії Queensberry Promotions, що відбувся на OVO Wembley Arena у Лондоні.

Читайте також: Стало відомо, коли переможець реваншу Чжилей - Джойс поб'ється з Усиком

Суперники не надто активно розпочали поєдинок, більше придивляючись один до одного, але вже з другої трихвилинки Чжилей почав діяти агресивніше. Китайському бійцю вдалося приголомшити опонента ударом з лівої. Джойс спробував піти у розмін, але, як і у першому бою, почав багато пропускати.

Чжилей продовжував діяти більш ефективно й у третьому раунді завдавав дедалі більше ударів, один із яких став розв'язкою поєдинку. Під кінець трихвилинки китаєць спіймав британця правим хуком у щелепу, поклавши на настил рингу. Джойс важко намагався підвестися, але не встиг це зробити вчасно.

Таким чином, Чжилей здобув перемогу нокаутом у третьому раунді.

Нагадаємо, що в їхньому першому поєдинку Чжилей здолав Джойса технічним нокаутом у шостому раунді, коли лікар порадив зупинити бій через величезну гематому під оком у британця.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Джо Джойс Чжан Чжилей

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK