Промоутер Джошуа оцінив можливість бою з Чжилеєм і порадив Джойсу завершити кар'єру

Едді Гірн висловився про потенційних суперників свого підопічного.
2023 г., 26 вересня, 10:25
Ентоні Джошуа й Едді Гірн / Getty Images
Ентоні Джошуа й Едді Гірн / Getty Images

Едді Гірн, промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа, проаналізував можливість організації бою проти володаря тимчасового титулу WBO Чжана Чжилея або Джо Джойса, якого китаєць нещодавно нокаутував у реванші.

За словами представника британського боксера, він не бачить доцільності у проведенні поєдинку зі співвітчизником і навіть радить йому завершити кар'єру, а ось варіант із китайським бійцем вважає цікавим.

Читайте також: Менеджер Чжилея назвав суперника Чжана, якщо Ф'юрі домовиться про бій з Усиком

"Бій між Джошуа і Джойсом був би просто небезпечний. Чесно кажучи, Джо більше взагалі не слід виходити в ринг. У нього була чудова кар'єра, він мав стати олімпійським чемпіоном, він завоював пояс тимчасового чемпіона в суперважкій вазі та, я впевнений, заробив при цьому багато грошей. Ентоні б'є не слабше за Чжана і до того ж має набагато більшу швидкість. Було б неправильно робити такий бій, все-таки ти повинен захищати цих хлопців.

Чжилей? Джошуа завжди хотів цей бій. Він побив його у аматорах, це був гарний поєдинок. Звичайно, ми вирушили б для цього в Китай. Гроші вирішують. Ми можемо це зробити і на Вемблі.

Ми хочемо організувати бій з Вайлдером. Я думаю, бій проти Чжана буде легшим, хоча він все одно небезпечний, то чому б і ні?" - сказав Гірн у коментарі iFL TV.

Нагадаємо, що Чжан Чжилей кинув виклик Тайсону Ф'юрі після другої перемоги над Джо Джойсом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK