Менеджер Чжилея назвав потенційних суперників на найближчий бій

Оскільки топ-бійці дивізіону зайняті, китаєць почав шукати альтернативні варіанти.
2023 г., 6 жовтня, 20:03
Чжан Чжилей / Getty Images
Чжан Чжилей / Getty Images

Террі Лейн, менеджер тимчасового чемпіона WBO у надважкій вазі Чжана Чжилея, поділився інформацією про подальші плани свого підопічного.

Оскільки чемпіони дивізіону Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі узгодили об'єднавчий бій, а Ентоні Джошуа та Деонтей Вайлдер продовжують переговори про зустріч у ринзі, китайський боксер розглядає можливість проведення поєдинку проти Джозефа Паркера або Луїса Ортіса.

Читайте також: Чжилей зробив прогноз на бій Усик - Ф'юрі

"Я не хочу розголошувати надто багато, але є ймовірність, що ми поб'ємося в лютому в Нью-Йорку або Лас-Вегасі. Щось могло б відбутися перед цим, але зараз ми перейшли до планів Б і В, оскільки нашим планом А був Усик або Ф'юрі, проте зараз вони домовилися про бій.

Ми хочемо битися з Джошуа чи Вайлдером. Я думаю, що ці хлопці досі намагаються влаштувати бій. Якщо вони хочуть це зробити, то чудово. Але якщо вони хочуть битися, то ми без проблем поб'ємося з будь-яким із них.

Ми хочемо битися з кимось на зразок Паркера чи Ортіса. Це бій за збереження позиції, але Чжилей хоче отримати великі імена. Він не хоче легких боїв. Він бажає битися з найвідомішими серед доступних суперників, рухатися вперед. Просто така він людина. Чжан не хоче легких перемог. Як ви знаєте, він трохи старший. Він не хоче проводити розминочні бої", - наводить слова Лейна Boxing Scene.

Раніше повідомлялося, що на поєдинку з Чжаном Чжилеєм наполягає Дерек Чісора.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK