"Ніхто цього не витримає": Тайсон розповів, за рахунок чого Нганну може перемогти Ф'юрі

Легендарний боксер упевнений, що камерунець здатний нокаутувати британця.
2023 г., 9 жовтня, 16:58
Майк Тайсон / Getty Images
Майк Тайсон / Getty Images

Колишній абсолютний чемпіон світу Майк Тайсон поділився очікуваннями від бою між володарем титулу WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі та Френсісом Нганну, якому він допомагає готуватися до майбутнього протистояння.

На думку легендарного боксера, камерунець може здобути перемогу над британцем, якщо йому вдасться донести свій потужний удар.

Читайте також: "Буде робити все, що захоче": Гірн пояснив, чому Нганну чекає поразка в бою з Ф'юрі

"Я допомагаю Нганну. Я вивчаю, на що він здатний. Він може набагато більше, ніж я очікував. У нього є все необхідне, щоб нокаутувати будь-кого, хто стоїть на його шляху. Як тільки він завдасть удару Тайсону Ф'юрі в щелепу, він його нокаутує. Ніхто цього не витримає.

Моя філософія боксу та нокаутів полягала в тому, щоб чинити на суперника якнайбільше тиску. Я змушував їх помилятися, а згодом нокаутував. Усе дуже просто.

Ф'юрі користується своїм статусом знаменитості. Він заробляє гроші для сім'ї. Ф'юрі не найбільший боксер усіх часів, але він один із найбільших людей усіх часів. Він на дуже високому рівні та може творити великі справи зараз.

Він завжди подарує всім гарний боксерський вечір і буде вперто битися. Ви повинні спробувати завдати йому удару, щоб нокаутувати його, тому що він завжди встає і затято проводить сутички", - наводить слова Тайсона Boxing Scene.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Нганну відбудеться 28 жовтня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Нганну розповів, чому навчився у Майка Тайсона під час тренувань.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK