"Велике розчарування": Батько Ф'юрі звернувся до вболівальників Усика

Одіозний батько не бачить конкурентів у "Циганського короля".
2023 г., 10 жовтня, 15:52
Тайсон і Джон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон і Джон Ф'юрі / Getty Images

Джон Ф'юрі, батько чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, висловився про поєдинок свого сина проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

За словами Ф'юрі-старшого, британець легко переможе українця і Френсіса Нганну, з яким проведе бій 28 жовтня в Саудівській Аравії.

Читайте також: Суперважковаговик, який "нокаутував" Усика, визвався на бій з Чжилеєм

"Поєдинок з Усиком відбудеться в Саудівській Аравії. Йому пощастило отримати цей шанс після того, що сталося в поєдинку проти Дюбуа, тому що Даніель має бути чемпіоном світу. Усик не становить загрози для Тайсона, але саудівці захотіли влаштувати цей бій і заплатили за нього, тому він відбудеться.

Це бізнес, і саудівці відмінно його ведуть. Як я вже сказав, Усик не становить для Тайсона жодної загрози. Але Тайсон поїде і зробить свою справу. Для нього це хороший бізнес. Ймовірно, він може перемогти Нганну й Усика в один і той самий вечір. Дивіться його бої, і ви знову будете розчаровані, тому що він поб'є їх усіх. Нганну отримає своє, Усик отримає своє. Так що всіх, хто не вболіває за Тайсона, спіткає велике розчарування", - сказав Ф'юрі-старший в інтерв'ю YouTube-каналу LowKickMMA.

Раніше Гірн розповів, кому віддає перевагу в бою Усик - Ф'юрі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK