У WBA винесли вердикт щодо апеляції Дюбуа на результат бою з Усиком

Українець тепер остаточно перегорнув сторінку поєдинку з британцем.
2023 г., 13 жовтня, 07:43
Даніель Дюбуа та Олександр Усик / Getty Images
Даніель Дюбуа та Олександр Усик / Getty Images

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) розглянула апеляцію промоутерської компанії Queensberry Promotions щодо результату поєдинку між їхнім Даніелем Дюбуа і чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком.

Комітет організації вивчив інцидент з ударом нижче пояса в п'ятому раунді поєдинку і дійшов висновку, що дії рефері Луїса Пабона були правомірними, тож у них немає причин скасовувати результат цього поєдинку.

Читайте також: "Абсолютна глава чекає": Усик показав свій шлях у боксі

"Після ретельного вивчення матеріалів апеляції, всіх документів і доказів, представлених як апелянтом, так і відповідачем, комітет постановив, що доказів апелянта недостатньо для скасування результату поєдинку Усик-Дюбау. Це рішення щодо бою не буде скасовано.

Комітет дійшов висновку, що жоден із представлених відеозаписів не містить переконливих доказів того, що рішення рефері щодо удару нижче пояса було неправильним. Також Комітет дійшов висновку, що початковий заклик до удару нижче пояса повинен залишатися чинним, тому що немає аргументів, які доводять протилежне", - ідеться у звіті WBA.

Нагадаємо, бій між Усиком і Дюбуа відбувся 26-го серпня на Tarczyński Arena у Вроцлаві, Польща. Перемогу технічним нокаутом у дев'ятому раунді здобув Олександр.

Раніше непереможний хорват розкритикував IBF через бій Усик - Ф'юрі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK