Промоутер Усика розповів, коли планують організувати бій з Ф'юрі

Представник українця підтвердив раніше заплановані терміни, але є один нюанс.
2023 г., 15 жовтня, 14:12
Олександр Красюк і Олександр Усик / Getty Images
Олександр Красюк і Олександр Усик / Getty Images

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, розповів, коли його підопічний може зустрітися в ринзі з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Представник українського боксера підтвердив, що поєдинок мають намір провести наприкінці цього року, і висловив сподівання, що британець вийде неушкодженим із найближчої сутички з Френсісом Нганну, щоб об'єднавчий бій був організований у заплановані терміни.

Читайте також: "Як із цим аватаром боксувати?": Усик розповів, що йому допоможе перемогти Ф'юрі

"Завдяки Дерілу Піплсу та IBF світ отримає можливість побачити бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Це залежить від наступного бою Ф'юрі з Френсісом Нганну. Ніхто не вірить, що може статися щось серйозне, але ніколи не знаєш, це надважка вага. Навіть не говорю про поразку Тайсона, а про травму - це дуже просто. Ми думаємо, що проведемо бій з ним до кінця цього року, але доведеться почекати до 28 жовтня.

Ми наблизилися до поєдинку за абсолютне чемпіонство так близько, як ніколи раніше. Уже підписаний контракт. У нас є правильні люди із Саудівської Аравії, які стоять за цим боєм. Також є Ф'юрі та Усик - обидва готові провести цей поєдинок", - наводить слова Красюка Pro Box TV.

Нагадаємо, що бій Ф'юрі - Нганну відбудеться 28 жовтня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Поєдинок британця з Усиком планують організувати 23 грудня або у січні 2024 року.

Раніше повідомлялося, що в контракті на бій Усик - Ф'юрі є опція реваншу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK