"Це був останній бій": Лінарес оголосив про завершення кар'єри

Колишній чемпіон вирішив повісити рукавички на цвях після четвертої поспіль поразки.
2023 г., 22 жовтня, 12:58
Хорхе Лінарес / Getty Images
Хорхе Лінарес / Getty Images

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Хорхе Лінарес (47-9, 29 KO) оголосив про завершення професіональної кар'єри.

У своєму останньому поєдинку 38-річний венесуельський боєць зазнав поразки одноголосним рішенням суддів від Джека Кеттерола.

Читайте також: Колишній суперник Ломаченка програв Кеттероллу, зазнавши четвертої поразки поспіль

"Я неймовірно щасливий. Мене не хвилює, що я програв. Я триразовий чемпіон світу. Я благословенний хлопець. Приголомшливо завершити кар'єру таким чином. Це чудово для мене. Я надзвичайно радий бути тут, показати, хто я, і закінчити бій суддівським рішенням. Для мене це важливо.

Я приїхав сюди отримувати насолоду. Я всіх зробив щасливими. Це добре. Це був мій останній бій. Я люблю бокс, люблю працювати у залі. Я можу допомагати у залі Ісмаелю Саласу. Можливо, я відкрию свій власний зал. Я маю багато можливостей. Я можу працювати на телебаченні та робити все, що захочу.

Я бажаю трохи відпочити. Я написав чудову історію свого життя і тому йду надзвичайно щасливим. Мені нікому більше не треба показувати, хто я. Я старанно тренувався, щоб зробити чудове шоу. Усім вдячний та вітаю Кеттерола", - наводить слова Лінареса Boxing News 24.

Нагадаємо, що поразка від Кеттерола стала для Лінареса четвертою поспіль. Свого часу венесуельський боксер володів поясами у напівлегкій, другій напівлегкій та легкій вагових категоріях.

У травні 2018 року Лінарес зустрічався в ринзі з Василем Ломаченком і програв технічним нокаутом у десятому раунді, втративши титул WBA у легкій вазі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK